divendres, 26 de febrer del 2010

Manifest de suport

MANIFEST DE SUPORT

A LA ORGANITZACIÓ DE LA CONSULTA SOBRE LA INDEPENDÈNCIA A SUBIRATS



El 13 de setembre de 2009 Arenys de Munt va obrir un camí que tres mesos més tard van seguir 167 municipis d'arreu del país i 229 més ja han anunciat que ho faran.

El proper 25 d'abril serà el moment en què Subirats se sumarà a aquesta iniciativa democràtica nascuda de la ciutadania, amb esperit profundament cívic i pacífic, per decidir quin vol que sigui el futur de Catalunya responent a la pregunta: Està d'acord que la nació catalana esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social?.

Es tracta d'una iniciativa sense caràcter vinculant, però això no la fe menys rellevant. La consulta és un acte legal i legítim, com a expressió de la voluntat de reivindicar el dret a decidir dels pobles i de promoure la participació dels ciutadans en la presa de decisions.

La consulta neix amb l'esperit de sumar idees i voluntats, i convida els subiratencs i les subiratenques - persones, entitats, partits polítics -, de tots i cada un dels nuclis i de totes les barriades, carrers i masies, a afegir-se a la feina que ja s'està duent a terme i a donar suport a la iniciativa. Cal que siguem molts i cal que siguem molt diferents, perquè la nostra veu tingui més força.

Els sotasignants, persones procedents de diversos àmbits i sectors de la societat subiratenca, del món professional, cultural, esportiu, agents socials i econòmics, manifestem el nostre compromís amb els valors cívis i democràtics. Per això donem suport a la Consulta sobre la Independència que se celebrarà el proper 25 d'abril a Subirats. Una consulta que organitza la societat civil, una mostra de la vitalitat i empenta de la gent de Subirats i de la resta de municipis on també s'ha realitzat o es realitzarà la consulta.

Finalment, fem una crida a veïns i veïnes de Subirats perquè participin i vetllin pel funcionament cívic i democràtic de la consulta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada